Bekijk alle huizen

Even lekker wegdromen

We hebben hieronder de leukste thema's op een rij gezet. Om alvast in de stemming te komen

Zoek verder

Last minute

Nu nog voordelig te boeken

Last Minute

Op zoek naar een vakantiehuisje? U vindt het op Huur een Huisje!

Kamperen te veel gedoe? Hotel te duur? Bungalowpark te druk? Huur een vakantiehuisje! Op Huureenhuisje vindt u meer dan 2000 vakantiewoningen in meer dan 30 landen, van Kroatië tot Aruba en van eigen land tot Italië. Zoekt u een vakantiehuis met zwembad? Een grote vakantiewoning voor het hele gezin? Een zomerhuis aan zee, in het bos of aan een rivier? Elk jaar boeken meer dan tienduizend huurders hun vakantiehuis via Huureenhuisje.nl rechtstreeks bij de verhuurder. Zoek in ons uitgebreide aanbod en grote kans dat ook u hier het vakantiehuis vindt waar u zich helemaal thuis zult voelen!

Een vakantiehuis vinden was nog nooit zo eenvoudig!

Op Huureenhuisje staat elk vakantiehuis uitgebreid omschreven, compleet met diverse foto’s. U leest over de indeling, de aanwezige voorzieningen, de omgeving en de kosten. Van elk huisje is uitgebreide informatie beschikbaar zodat u precies weet wat u kunt verwachten. In de meeste gevallen kunt u bovendien checken of een vakantiewoning beschikbaar is op de gewenste data en direct boeken bij de eigenaar.

Uw eigen vakantiewoning verhuren?

Heeft u zelf een vakantiewoning en overweegt u deze te verhuren? Inmiddels bieden meer dan tweeduizend eigenaren hun vakantiehuis aan via Huureenhuisje. Voor hen is het dé manier om elke maand in contact te komen met tienduizenden mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning. De ervaring leert dat verhuurders met een eigen website en online boekingskalender tot 4x meer aanvragen en boekingen per jaar ontvangen. U heeft bij ons geen hoge commissies zoals bij vele andere tussenpersonen.